El Pont de Ca l’Arenys,

L’Ametlla del Vallès


El Pont de Ca l’Arenys és una promoció d’habitatges amb Protecció Oficial en règim d’adjudicació situada a L’Ametlla del Vallès. Consta d’un edifici distribuït en un soterrani, una planta baixa i dues plantes superiors amb 4 escales d’accés formant un total de 30 habitatges de 3 habitacions. La superfície aproximada de cada habitatge és d’entre 78 i 79,25 m2 útils computables i tots inclouen pàrquing i traster.


Per a més informació de l’estat d’adjudicació o per apuntar-se a la llista d’adjudicació, posis en contacte amb l’Equip Comercial de Salas Serveis Immobiliaris al

93 745 73 00 o a info@salasserveis.com

Mestral,

L’Escala


La nova promoció Mestral d’habitatges amb Protecció Oficial de règim general es troba ubicada al municipi de L’Escala (Alt Empordà), concretament al nou sector «La Closa del Llop».


La promoció consta de 24 habitatges i de 24 places d’aparcament i 18 trasters vinculats. L’edifici està constituït per una planta soterrani, una planta baixa i tres plantes superiors. Els habitatges són de 3 i 2 dormitoris. Tots ells compten amb cuina (oberta al menjador o independent), safareig, bany complert i terrassa o pati. La superficie computable dels habitatges varia entre els 69 i els 90m2.


Per inscriure’s a la llista d’adjudicació posis en contacte amb l’Equip Comercial de Salas Serveis Immobiliaris al 93 745 73 00  o a info@salasserveis.com

Dossier d’informació detallada, feu clic aquí

Bases d’accés i butlleta de promoció, feu clic aquí